خرید گیربکس صنعتی
Wiki Article
در بعضی موارد ، گیربکس های استاندارد ممکن است نیازهای خاص یک برنامه را برآورده نکنند. در این موارد ، گیربکس های سفارشی را می توان به گونه ای طراحی کرد که مشخصات دقیق مورد نیاز برای کار را ارائه دهد.
همچنین در دو جنس آلومینیوم و چدن عرضه میشود. از طرفی دیگر این گیربکس از نظر قیمت نیز مقرون به صرفه است.
مدت زمان کار در این صنایع کمتر است و انعطاف بیشتری در مقایسه با صنایع سنگین دارد. مانند صنایع نانوایی، غذایی و…
در صنایع بالا دستی و پالایشگاهی نیاز به گیربکسهای دور بالا میباشد که آن ها را گیربکسهای افزاینده مینامند.
در صورتی که به دفترچه راهنمای گیربکس های صنعتی توجه کرده باشید، تعمیری با نام اورهال در آن وجود دارد. این تعمیرات شامل موارد زیر می شود:
فضا لقی موجود در بین چرخدندهها را میتوان با روغن پوشش داد. روغن علاوه بر خنککاری قطعات موجب کاهش اصطحکاک میان دندهها میشود.
از دیگر مزیت های این گیربکسها میتوان به مواردی مانند دوام و طول عمر بالا، استحکام و توانایی به کارگیری در صنایع سنگین اشاره کرد.
نوع فعالیت و سیستم و دستگاه های اجرایی در کار، دمای محیط، شرایط محیط و میزان رطوبت و گرد و غبار و ...، موتور محرک (نوع و مشخصات)، نوع اتصالی بین موتور و گیربکس، آرایش محورها، مقدار بار شعاعی و مماسی و علت آن از مواردی هستند که به هنگام خرید حتماً باید به آنها دقت شود.
پاسخ نظر سلام، یه دینام ۲ اسب دارم و می خوام اونو تبدیل به همزن برای ملات بتن سبک بکنم. چه نوع گیربکسی پیشنهاد می دهید؟ آیا شدنی هست اصلا؟ با تشکر.
آرشا صنعت نماینده و عامل فروش برترین برندهای معتبر اروپایی موتور گیربکس صنعتی در ایران مفتخر است تا با ارائه خدمات پس از فروش و تهیه و تامین کالای با کیفیت در خدمت صنعت گران گرامی باشد.
اجتناب از سر و صدا در محیط های صنعتی دشوار است، به خصوص اگر از تجهیزاتی مانند گیربکس صنعتی استفاده می کنید.
تفاوت گیربکس کاهنده و گیربکس افزاینده در وظیفه ذاتی خود میباشند که در گیربکس کاهنده قدرت و گشتاور بالا در خروجی مورد نیاز یست ولی در گیربکس افزاینده نیاز به سرعت خیلی بالا برای انجام فعالیت نیازمند هستیم.
گیربکس های حلزونی زمانی استفاده میشوند که نیاز به کاهش سرعت بین محورهای غیر متقاطع و عمود گیربکس sew بر هم وجود داشته باشد.
گیربکس در لغت نامه زبان فارسی به معنی جعبه دنده می باشد اما در اصطلاح، یکی از ابزارهای سیستم انتقال قدرت است که میان موتور (تولید کننده توان) و مصرف کننده توان (مانند دستگاه میکسر، تیکنر و غیره) قرار می گیرد.